ROCBETAALSERVICE.NL

Kies hier jouw ROC  

Betaalservice

Wilt u of kunt u de factuur niet ineens betalen? Wij bieden u de mogelijkheid om het openstaande bedrag (vanaf € 75,-) in maandelijkse termijnen te betalen. Afhankelijk van de hoofdsom kunt u kiezen uit 2 tot en met 6 termijnen. Betalingen komen altijd rechtstreeks op de rekening van uw onderwijsinstelling.

Hoe werkt het?

Om de betaalregeling af te spreken, klikt u op het logo van de instelling op de factuur. Daarna moet u enkele gegevens op deze website invullen. Op de laatste pagina controleert en bevestigt u alle ingevulde gegevens. Na 1 werkdag verwerkingstijd gaat de regeling in. U ontvangt hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail. De eerste termijnbetaling vervalt 30 dagen na ingang van de regeling.

Let op

Het aangaan van een Betaalregeling brengt financiële verplichtingen met zich mee. Wij maken u erop attent dat in geval van niet of te late betaling van een termijnbedrag, het totale openstaande bedrag ineens en direct opeisbaar is en u in gebreke bent zonder dat daarvoor een nadere aankondiging vereist is. U riskeert dan kostenverhogende incassomaatregelen.